Unox Combisteamers

Compleet assortiment steamers en hete luchtovens. Eenvoudig te bedienen en voorzien van Maxi technologie voor de ideale luchtvochtigheid. Perfecte hete lucht circulatie, automatisch reinigingssysteem. Alle modellen worden geleverd zonder roosters of bakplaten.

Tevens leverbaar met een aparte recirculatiekap, zodat een afzuiginstallatie niet meer nodig is.

De PLUS modellen beschikken over de volgende extra’s tbv de ONE modellen:

de oven heeft een Master Touch bedieningsscherm, hiermee kunnen gerechten handmatig bereid worden, maar het geeft ook toegang tot een lijst met bereidingscycli die eerder zijn opgeslagen of kunnen er nieuwe recepten gemaakt worden, die vervolgens opgeslagen kunnen worden, afstand tussen de roosters is 67cm, de oven heeft Adaptive.Cooking, Multi.Time dat stelt u in staat 10 verschillende producten tegelijk te bakken, Mise.en.Place waardoor alle gerechten op dezelfde tijd klaar zijn, Dry.Maxi voor de ideale luchtvochtigheid, Steam.Maxi voor perfect stomen, Air.Maxi voor een perfecte hetelucht circulatie, automatische reinigingssysteem Rotor.Klean.

Indien gewenst verzorgen wij op locatie een demonstratie !

Wilt u meer informatie over een van de onderstaande modellen maak dan een vrij blijvende afspraak met onze verkoop adviseurs !

COMBISTEAMER 5X 1/1 GN

CHEF TOP MINDMAPS ONE/PLUS

COMBISTEAMER 7X 1/1 GN

CHEF TOP MINDMAPS ONE/PLUS

COMBISTEAMER 10X 1/1 GN

CHEF TOP MINDMAPS ONE/PLUS